SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyircisiz Maç Talimatı İddiası

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:56
Seyircisiz Maç Talimatı İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , 44 Malatyaspor'un da şampiyonluk mücadelesi verdiği Bölgesel Amatör Lig'de,  Elazığ İl Özel İdarespor ile İskenderun Payas Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmanın güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynanmasının bir bakanın talimatıyla gerçekleştirildiğini öne sürerek futbola siyasetin girmemesi ve  futbolun kirletilmemesi gerektiğini belirtti.

FEDERASYONU UYARMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Payas Belediyespor'un, Kahramanmaraş Beyoğlu Belediyespor, Kilis Belediyespor ve Elazığ Özel İdare Spor maçları ile ilgili olarak, spor ahlakına aykırı ve fair-play ilkeleri ile bağdaşmayan uygunsuz görüşme trafikleri olduğunun savunup, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan konunun araştırılmasını isteyen CHP Milletvekili Ağbaba, bu iddiaları kanıtlayan gelişmeler yaşandığını ifade etti.

BAKAN MI TALİMAT VERDİ?

Ağbaba Meclis genel kurulunda yaptığı konuşmada “44 Malatyaspor'la ilgili yaşanan bir gelişmeyi Meclisin dikkatine sunmak istiyorum: 44 Malatyaspor, Payas Belediyespor'la birlikte bölgesel amatör ligde şampiyonluğa oynuyor. Geçtiğimiz hafta da 'Burnumuza pis kokular geliyor ve futbola siyaset dahil oluyor.' demiştik. Şimdi, önümüzdeki cumartesi günü Elazığ İl Özel İdarespor’la Payas Belediyespor maçı var, ortalama 100 seyirci gelir bu maça ancak güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanma kararı alınmış. Bu kararın arkasındaki gerçeğin, AKP'li bir bakanın talimatıyla alındığı söyleniyor. Bu konuda gerekli girişimlerin yapılmasını ve futbola siyasetin girmemesini, futbolun kirlenmemesini bir Malatya Milletvekili olarak sizden rica ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız