SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seyircisiz'e İtiraz Edilecek

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup'ta geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Çorumspor'u 2-1 mağlup eden Yeni Malatya Spor'un gidişatını basın mensuplarına değerlendiren Belediye Başkanı Ahmet Çakır,"Play-off'a bir adım daha yaklaşıldı" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatya Spor'un, pazar günü Çorumspor karşısında iyi bir galibiyet aldığını söyleyerek, "Deplasman olmasına rağmen 3 puan çıkarmasını bildiler. Futbolcu, teknik heyet ve yönetimi tebrik ediyorum. Play-off'a bir adım daha yaklaşıldı" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor'un Lig'de iki maçının kaldığını hatırlatan başkan Çakır, "İnşallah Play-off'a kalacağız. Bank Asya 1. Ligi'ne yükselmek önemlidir" şeklinde konuştu.

Bu arada, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Gebzespor maçının seyircisiz oynanacak olması nedeniyle sorulan soruya karşılık Başkan Çakır, "Arkadaşlar tahkim kuruluna itiraz edecek. Ama netice ne olur bilmiyorum. Seyircili oynansa çok daha güzel olur. Bu sezonun iç sahada son maçı. Seyircimizle bu maçı oynasak çok güzel olacaktır" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız