SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Seyrüsefer' Büyüledi..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Yakınca Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü, Seyrüsefer defilesinin altıncısını gerçekleştirdi. Kampusteki Turgut Özal,...

İnönü Üniversitesi Yakınca Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü, Seyrüsefer defilesinin altıncısını gerçekleştirdi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen defileye; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan İçen, Yakınca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Bülent Alıcı ile Yakınca Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü Başkanı İsmet Töröz'ün yanı sıra akademisyenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Defile öncesinde bir konuşma yapan Yakınca Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü Başkanı İsmet Töröz, "Kelime anlamı olarak geçmişten günümüze anlamı taşıyan tarihi bir kıyafet sergisi gerçekleştiriyoruz. Sunulacak olan bütün kıyafetler; okulumuz öğrencileri tarafından tasarlanmış, ve yüksek okulumuz konfeksiyon bölümü tekstil atölyesinde dikimi gerçekleştirilmiştir" dedi.

Yakınca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Bülent Alıcı ise, altıncısı düzenlenen defilenin geleneksel bir hale dönüştüğünü ifade ederek, "Bu defilenin yapılmasında büyük özveri gösteren ve çalışma boyunca öğrencilerimizi destekleyen, defilenin yapılmasında maddi ve manevi bütün katkıları sağlayan başta rektörümüz olmak üzere rektörlük çalışanlarımıza sonsuz saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Unutulmaması gereken şudur ki, mühendislik ve sanayi arasındaki geçiş platformu olan yüksek okullar,
üniversitemizin sanayiye açılan dış kapılarıdır.

Rektörlüğümüzün vermiş olduğu bu destekle; yüksek okulumuz her geçen yıl biraz daha aktivitesini artırmakta, hak ettiği değeri bulmaktadır. İleri de çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Seyrüsefer isimli defile gerçekleştirildi. Geçmişten günümüze kıyafetlerin sergilendiği defilede, öğrenciler profesyonel mankenleri aratmadı. Öğrencilerin diktikleri ve bizzat sergiledikleri kıyafetler, defileye katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız