SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şeytanı Gördüm

A- A+ PAYLAŞ

 

Gösterim tarihi
:
27 Mayıs 2011

Yönetmen
:
Ji Woon Kim

Oyuncular
:
Byung-hun Lee , Gook Hwan Jeon

Senaryo
:
Park Hoon-jeong-I

Yapımcı
:
Seong-weon Jo, Hun-you Jeong, Kee-young Cheong

Müzik
:
Mowg

Görüntü yön.
:
Mogae Lee

Tür
:
Dram , Gerilim , Suç

Süre
:
141 dk. 

Yapım yılı
:
2010

Ülke
:
Güney Kore

Dağıtıcı
:
Tiglon

Kyung Chul zevk için insanları öldüren tehlikeli bir psikopattır. Emekli bir polis şefinin kızı olan Joo Yeon'u öldürmeyi kafasına koyar ve izlemeye başlar. Joo Yeon'un ölümü, gizli ajan olan nişanlısı Dae Hoon'u çok sarsar, katili bulmaya karar verir. Bunun için bir canavara dönüşmesi gerekse bile, öcünü almak için elinden gelen her şeyi yapacağına yemin eder.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız