SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Seyyar Satıcının Öfkesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da zabıtalarla seyyar satıcı arasında çıkan kavganın ardından belediye başkan yardımcısının odasının camını kıran satıcı göz altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Malatya Belediye binası arkasındaki Emekliler Çay Bahçesi yanında bulunan otoparkta meydana geldi. Otopark içerisinde boncuk satıcılığı yapan Y.K.'ye (35) market görevlilerince tezgahını kaldırması yönünde uyarı aldı. Bir süre sonra konuşma tartışmaya dönüşünce, olay zabıta ekiplerine haber verildi. Vatandaş zabıta ekiplerine tepki gösterirken arbede çıktı.

Zabıta ekiplerinin elinden kurtulan Y.K. ise otoparkın arka tarafında bulunan Malatya Belediyesi'nin camlarını kırdı.
Olay yerine gelen polisler Y.K'yı gözaltına aldı.

Olay esnasında makamında bulunan Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz (alttaki fotoğrafta telefonla görüşen)'in de odasının camları kırıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz, "Olay neden dolayı oldu bilmiyorum. Ben odamda oturuyordum ve birden camların kırıldığını gördüm. Aldığım bilgiye göre zabıta ekipleri seyyar satıcıyı ikaz etmiş, o da böyle bir harekete kalkışmış. Sonuçta şahıs kamu malına zarar vermiştir. Şikayetçi olacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız