SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sezai Karakoç Konferansı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Yazar Sezai Karakoç ve Düşünce Dünyası" konulu bir konferans düzenlendi.

Kent Konseyi Genel Sekreterliği organizesi ile gerçekleştirilen "Yazar Sezai Karakoç ve Düşünce Dünyası" konulu bir konferansı, Kemal Kelleci verdi.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda düzenlenen konferansa, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"Yazar Sezai Karakoç ve Düşünce Dünyası" konulu bir konferansı veren Kemal Kelleci, Karakoç'un gençlerin eğitimi alanında yapmış oldukları faaliyetlerden bahsederek, eğitimin en çok fedakarlık gösterilmesi gereken bir sosyal olay olduğunu belirtti. Gençlik yıllarından itibaren kültürel çalışmalar, mesleki çalışmalar yapmaktan büyük bir haz aldığını söyleyen Kelleci, geçmiş ve günümüz gençliğini kıyaslayarak gençlerin şimdi daha çok imkana sahip olduklarını, bilgiye daha çabuk ulaşabileceklerini dile getirdi.

Daha sonra Sezai Karakoç ile nasıl tanıştığını ve beraber yaptıkları çalışmalardan bahseden Kelleci, Sezai Karakoç'u anlamak için İslam'ı iyi bilmemiz gerektiğini söyledi. Kelleci, "Sezai Karakoç'un şiirlerindeki düşünce yapısını anlamak ve ne dediğini anlatmak için O'nun eserlerini sıkça okumalıyız" dedi.

Sezai Karakoç'un şiirlerinden örnekler okuyan Kelleci, konu ile ilgili katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız