SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sezon Açılışı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:04
Sezon Açılışı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Liginde mücadele eden Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol takımı 2012-2013 sezon açılışını gerçekleştirdi. 

Malatya Polis Meslek Yüksek Okulunun (PMYO) katkılarıyla gerçekleştirilen sezon açılışına Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgenarel Burhanettin Aktı, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, PMYO Müdürü İbrahim Azcan, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ve spor taban birliklerinin başkanları ile Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri katıldı.

Sezon açılış töreninde bir konuşma yapan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü İbrahim Azcan, Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol takımı ile yaptıkları dostluk müsabakasıyla sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirtti.

Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol takımı antrenörü Ruhi Arslanboğa ise Ampute Futbol Süper Liginde Malatyayı en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydederek, “Bu güzel ülke için canlarını veren binlerce şehidimiz gibi kahramanca savaşarak, canları pahasına gazi olup yaşam mücadelelerini yeşil sahada devam eden kahraman gazilerimizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ampute Futbol Süper Liginde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda Malatya ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır” dedi.

Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol takımı adına bir konuşma yapan takım kaptanı Gazi Öztop, “24 Eylül 1999 tarihinde mayına basma sonucunda sağ bacağımı kaybettim. Ampute Futbolu ile 2007 yılında tanıştım. Bu spor dalını çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Karaoğlan PMYO Müdürü İbrahim Azcan’a, PMYO Müdürü İbrahim Azcan ise Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Karaoğlan’a teşekkür plaketi verdi.

Sezon açılışında daha sonra Güneydoğu Gazileri Malatya Bedensel Ampute Futbol takımı ile Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan karma takım dostluk maçı oynadı. Dostluk karşılaşmasının başlama vuruşunu 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgenarel Burhanettin Aktı ile Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın yaptı. Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa’nın yönettiği müsabakayı Yeşil takım, Mavi takıma karşı 3-1 kazandı.

Açılış töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız