SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sezon Başarılı Geçti'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:26
'Sezon Başarılı Geçti'
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Malatya Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü'nün, 2011-2012 yılı spor sezonunda aldığı başarılarla göz doldurduğu bildirildi. 
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, "Yurtta kalan gençler, sosyal ve sportif anlamda halkla iç içe olmak amacıyla liglere katıldılar. Şampiyonluktan ziyade yarışmacı bir takım oluşturup lige renk katmak istedik. Gençlerin bir arada kaynaşması birlikte bir şeyler paylaşmanın önemini kavramaları için spor faaliyetlerine önem veriyoruz. Böylelikle gençler birlik ve beraberliği daha iyi kavrayacaklar" dedi.
 
Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü Beden Eğitimi Öğretmeni olan Halit Taş'a da teşekkür eden Bozkurt, başarılarının devamını diledi.
 
YETİŞTİRME YURDU SPOR KULÜBÜ 2012 SPORTİF BAŞARILARI
Halit Taş, bu yıl güzel bir sezon geçirdiklerini belirterek; futbol, hentbol, voleybol ve atletizmdeki başarılarını şöyle dile getirdi:
 
"1994-1999 doğumlular arasında yapılan Yıldız Erkekler Hentbol Ligi'nde yurt olarak 1'inci olduk. 1993-1997 doğumlular arasında yapılan Genç Erkekler Hentbol Ligi'nde 2'nci olduk, 1997-2000 doğumlular arasında yapılan Küçükler Hentbol Ligi'nde 2'nci olduk. Voleybolda, 1993-1997 doğumlular arasında yapılan Genç Erkekler Voleybol Ligi'nde 3'üncü olduk. Atletizmde Doğu ve Güneydoğu Yıldızlar Atletizm Ligi'nde ise 1'inci olduk."
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri futbol ligine 5 sezondur katılmadıklarını belirten Taş, yeniden faaliyete başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü U13 ve U19 Futbol Ligi'nde 5'inci olduklarını söyledi.
 
Halit Taş faal olarak; badminton, satranç, yüzme, masa tenisi, basketbol ve buz pateni yaptıklarını da sözlerine ekledi.
 
U13 Ligi'nde 5'inci olan Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü kaptanı 13 yaşındaki Cebrail Baysaloğlu, duygularını şöyle ifade etti: 
 
"İlk defa bu sezon liglere katıldık. Takım arkadaşlarımla birlikte güzel bir sezon geçirdik. Bu sezon hocalarımızdan ve takım arkadaşlarımdan çok şey öğrendim. Birlik ve beraberlik duygumuz bize başarıyı getirdi."
 
U19 Ligi'nde 5'inci olan Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü Kaptanı Abdulkadir Rufaioğlu da, şöyle konuştu:
 
"Bu sene çok iyi bir başarı elde edemedik ama futbol ligine başlamamız çok iyi oldu. İnşallah 2013 sezonunda takım olarak şampiyonluk için çok iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız