SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sezon Sonunda Gidiyorlar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un "gol" umudu olarak kadrosuna kattığı ancak "verim alamadığı" iki santrforu Osterc ve Boliç sezon sonunda gönderilecek..

Malatayspor Kulübü 2. Başkanı İlhan Kavuk'un, mukavelesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcularla yeni sezon için görüşmelere başladığı bildirildi. Sezon başında Bursaspor'dan alınan 30 yaşındaki forvet oyuncu Milan Osterc ile ara tranfesfer döneminde Gençlerbirliği'nden alınan 34 yaşındaki Boşnak forvet oyuncu Elvir Boliç'in gönderilmesi kararının alındığı bildirildi. Verim alınamayan iki santrforun gönderilmesiyle yabancı kontenjanının boşaltılması da hedefleniyor. Bu futbolcuların yerine transfer komitesinin vereceği raporlar doğrultusunda transfer gerçekleştirilecek.

Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, sezonu en iyi şekilde kapatmayı hedeflediklerini belirtirken, "Gelecek sezon için mevcut kadroyu yüzde 70 nisbetinde korumayı düşünüyoruz. Mukavelesi biten ve kiralık oyuncuların yerine yenileri gelirse, gelecekte takım daha başarılı olur. Özellikle yönetim bu konuda çok duyarlı. En az üç yabancı futbolcu almayı düşünüyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız