SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezon Sonunda İstediğimiz Noktada Olmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-11 04:07:07
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, Adıyaman 1954 Spor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Araban Belediyespor ile final niteliğinde bir karşılaşma oynayacağız. Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz” dedi.

Sucu, Adıyaman 1954 Spor karşısında güzel bir futbolla galibiyete ulaştıklarını kaydederek, “Tabi biz ligde son haftalara girerken rakibin kim olduğuna bakmadan maç maç gidip maçlarımızı kazanıp hedefe ulaşmak istiyoruz. Ligin başından itibaren kendimize bir hedef koymuştuk. Bu hedef doğrultusunda da şuana kadar istediklerimizi yapmış durumdayız. Araban Belediyespor maçı yine zorlu geçecek olan bir karşılaşma. Bu maçta da hedefimiz tabi ki kazanmak. Araban Belediyespor'da rakibimiz konumunda. İnşallah Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada iyi bir sonuç alıp Malatya'ya döneriz ve sezon sonunda da istediğimiz noktaya geliriz" ifadelerini kullandı.

“MALATYA’YA İKİNCİ PROFESYONEL TAKIMI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

En büyük amaçlarının Malatya’ya ikinci bir profesyonel takımı kazandırmak olduğunu dile getiren Sucu, bu noktada emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Sucu, Evkur Yeni Malatyaspor’un adım adım Süper Lige gittiği sezonda kendilerinin de 3. Lige çıkmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Malatya'mızın şuanda profesyonel anlamda sadece bir tane takımı var, Evkur Yeni Malatyaspor. Onlarda ligde çok iyi şeyler yapıyorlar. İnşallah sezon sonu Süper Lig'e çıkacaklar. Bizde hedefimizi sezon başında Sayın Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın direktifleri doğrultusunda koyduk. Sayın Başkanımızın bizlere çok büyük desteği var.”

“SALON SPORLARINDA DA ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE EDİYORUZ”

Futbolda hedeflenen noktaya ulaşmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çeken Sucu, sadece futbolda değil, salon sporlarında da iyi bir noktada olduklarına vurgu yaptı.

Sucu, kulüp olarak amatör branşlara büyük önem verdiklerini belirterek, “Tabi sadece kulüp olarak futbol branşında değil şuanda amatör diğer branşlarda da iyi sonuçlar alıyoruz. Örneğin bu sezon Masa Tenisi branşında 2. Lige yükseldik. Bilindiği gibi Satranç takımımızda yine bu sene 2. Lig'e yükseldi. Yine bu sene kulüp olarak Malatya'ya kazandırdığımız Voleybol takımımızda önümüzdeki sezon ilimizi 2. Lig'de temsil edecek. Önem verdiğimiz bir diğer branşımız olan Güreş Takımımızda ise 5 sporcumuz ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler. Bu doğrultuda sezon sonu Malatya futboluna da bir profesyonel takım daha kazandırmak istiyoruz. İnşallah Mayıs ayı içerisinde hem Malatya Yeşilyurt Belediyespor hem de Evkur Yeni Malatyaspor şampiyon olup bu coşkuyu halkımıza yaşatacak" diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Adıyaman 1954 Spor ile geride kalan haftada oynadıkları karşılaşmada önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sucu, zorlu karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Sucu, Derebeyleri taraftar grubunun takıma büyük bir destek verdiğinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Hafta sonu oynanan maçta herkes gördü ki Malatya'mız artık ikinci bir takım istiyor. Bu anlamda maçı kazanmamızda en büyük destekçimiz Malatyalı futbol severler oldu. Bizlere desteklerini veren ve yanımızda olduklarını sürekli bildiğimiz Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkürlerimi belirtiyorum. Tabi burada şunu vurgulamadan geçmek istemiyorum. Özellikle Malatya Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Murat ve Burak kardeşimiz başta olmak üzere maça gelip hiç susmadan bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Aynı zamanda hafta içerisinde bizleri ziyaret eden tüm destekçilerimize de yine teşekkür ederiz. Biliyoruz ki hep birlikte şampiyonluğa ulaşacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Artık heyecan dorukta. İkinci takım geliyor. Haydi
    0
    0
    Yanıtla