SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezona İyi Hazırlanıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-10-24 02:29:40
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig 12.Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona iyi başlayarak Play-off'u zorlamak istiyor.

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi'nde sezon 17 Kasım'da oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Gaziantep Karataş Spor, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, Makam Spor ve Şanlıurfa Gençlik Spor ile birlikte 12.grupta yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk maçını 18 Kasım'da deplasmanda Gaziantep Karataş Spor ile oynayacak. 

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi'nde 4 sezondur yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk 2 sezonunda Play-off'a kalma başarısını gösterse de eleme maçlarında aynı başarıyı sağlayamadı ve 2.Lig'e yükselemedi. Son 2 sezonunda ise yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle altyapı oyuncularıyla lige katılan Malatyalı bayanlar, Play-off'un kıyısından döndü. 

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde beşinci sezonunu geçirecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezona da bir dizi sıkıntılarla başlayacak. Kadrosunda yer alan birçok futbolcunun üniversiteyi kazanması, bazı oyuncuların ise üniversite eğitimlerini tamamlayarak, memleketlerine dönmesi nedeniyle kadrosu daralan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, elindeki mevcut kadroyla Play-off'u zorlamak istiyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün tecrübeli orta saha oyuncusu Burcu Çakır, Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak geçen senelerdeki başarılarını tekrar yakalamak istediklerini ifade etti. 

Çakır, geçen senelerdeki takımdan birçok oyuncunun ayrıldığını ifade ederek, "Arkadaşlarımızın birçoğu üniversiteyi kazanarak farklı illere gitti. Üniversiteyi bitirip, takımdan ayrılan arkadaşlarımızda oldu. Geçen senelere göre bu sezon kadromuz daha daraldı. Mevcut kadromuzla elimizden geleni yaparak, Play-off'a kalmak istiyoruz" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının yoğun tempoda sürdüğünü dile getiren Çakır, "Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Ama bizde bu ligde çok tecrübeli bir takımız. Amacımız sezona iyi başlayıp, bunu sezon sonuna kadar sürdürmek. Hazırlıklarımız gayet iyi geçiyor. Kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız