SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sezonu Biten MYB Vedalaştı

0
Güncellendi - 2020-07-02 19:51:14
Sezonu Biten MYB Vedalaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli, ligin oynanmayacağının açıklamasının ardından vedalaştı.

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, koronavirüs nedeniyle lig ertelenmeden önce oynadığı 28 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik, 12’de mağlubiyet almıştı. Topladığı 30 puanla tehlike hattının üzerinde 15.sırada yer alan turuncu yeşilliler, 18 Temmuz’da ligin kaldığı yerden oynanma ihtimaline karşı Kalegöl Otel’de toplanarak kampa girmişti. 

Kamp çalışmalarını tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu’nun TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar vermesinin ardından çalışmaları noktaladı. 

Turuncu yeşilli takımda yönetim, teknik heyet ve futbolcular ile yemekte bir araya gelerek, bu sezonun genel bir değerlendirmesi ve gelecek sezonla ilgili planlarını anlattı. Daha sonra kulüp tesislerinde bir araya gelen teknik heyet, futbolcular ve kulüp personelleri vedalaştı. 

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar olmak üzere bu sene emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Kulüp başkanımız Muzaffer Çelik ve sportif direktörümüz İbrahim Civan ile yönetim kurulu üyelerimize, terimizin son damlasına kadar haklarımızı ödeyip, bizlerle helalleştikleri için şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Yeni sezonda korkulu rüya görmemek için tedbirlerinizi şimdiden alın,sahiplenin şu takımı.....................
    0
    0
    Yanıtla