SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezonu İyi Kapatacağız, Taraftar Mutlu Olacak"

0
Güncellendi - 2019-05-03 03:17:14
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, ligde kalan 4 maçtan istedikleri sonuçları alarak, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini ifade etti.

Yıldırım, teknik direktör Erol Bulut'un takımdan ayrıldığını anımsatarak, "Onun emeklerine sağlık. Bu takım onun eseridir" dedi.

Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yıldırım, "Maça güzel başladık. Atak futbol oynadık. Seyir zevki yüksek olan bir maç oynadık. Nitekim de pozisyonları bulduk. Rakibe de pozisyonlar vermiş olabiliriz ama biz hem daha çok hem de daha iyi pozisyonlar yakaladık. İkisini değerlendirdik ve maçı kazandık. Bizim açımızdan önemli bir maçtı. İlk 5'i yakalamak için galibiyete ihtiyacımız vardı. Bunu da yakaladık. İnşallah bu havayı sürdürüp, diğer maçları da kazanarak ilk 5'e adımızı yazdırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, teknik direktör Erol Bulut'un takımdan ayrılıp, yerine Ali Ravcı'nın geçmesiyle ilgili şunları söyledi:

"Galibiyete ihtiyacımız olduğundan dolayı daha atak futbol oynadık. Sonuçta Ali hocamızda (Ali Ravcı) bizi çok iyi tanıyor. Sürekli beraberiz. Onun da taktik eklediği anlar vardı. Sağ olsun bizi iyi motive etti ve maça iyi hazırladı. Sonuçta önemli bir maçtan galip geldik. Önemli olan buydu. Artık önümüze bakacağız. Kalan 4 haftada ne kadar çok galibiyet sevinci yaşarsak o kadar mutlu olacağız. Taraftarımızda mutlu olacak ve sezonu iyi kapatacağız. İnşallah Avrupa'ya gidebiliriz, şuan hedefimiz o."

Yıldırım, Akhisarspor maçıyla ilgili ise "Her maça olduğu gibi bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, galip gelmek için çıkacağız. Tabi onlarında kritik maçları, son şansları. Ama herkes kendisini düşünüyor, bizde hem taraftarımızı sevindirmek hem de bizim mutlu olmamız için kazanmamız lazım. İnşallah bu maçı kazanıp, önümüze bakacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Muhtemelen stada gelmeyen ve Murat'ı seyretmeden felaket telllalligi guruhundan siniz muratdan memnunuz lütfen siz düşün bu camianın yakasından
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Sezon bitse de ya yerine bir adam alında yada sen gitsen ne hoş olur saç baş yoldurmaktan başka bir marifetin yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    İnşallah seneye bizde olmazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmeyen kim bu adamı be, bu adam atom karınca siz ne diyorsunuz ofansif değil adam 1 dk yerinde durmaz takımın dinamosu Biz senden memnunuz hemen sözleşme imzalayın öyle diye diye boutalibi ve sadıkı gönderdiniz futboldan anlamıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adam boş.Boutaible kıyaslaman saçma.Yönetimin azubuikeki gönderip bu adamı tutması,akıl karı değil.Kasımpaşa maçında iyi oynadı diye sözleşme uzatmazlar Tipik ptt topçusu hangi futbol takımı alt ligde oynattığı futbolcuyu süper ligde oynatır ki genç desen genç değil.
    0
    0
    Yanıtla