SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezonu Şampiyon Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:14:03
A- A+ PAYLAŞ

İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor'un tecrübeli kanat oyuncusu Osman Fırat, ikinci yarıda iyi sonuçlar alıp, sezon sonunda hedeflerine ulaşmak istediklerini kaydetti.

Takımda iyi bir ortam olduğunu ifade eden Fırat, "Sezon başında iyi bir arkadaşlığımız var. Takımda iyi bir hava var. Tabi bir hoca değişikliği yaşandı. Feyyaz hocamız takımın başına geldi. Tabi ki kan değişikliklerinde her zaman iyi bir ortam oluşuyor. Mustafa Uğur hocamızı da teşekkür ediyoruz. Takıma çok şeyler kattı. Feyyaz hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Şuanda takımda her şey çok iyi" dedi. 

Bandırmaspor ile bir hazırlık maçı oynadıklarını anımsatan Fırat, "Bandırmaspor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında çok iyi mücadele ettik. Ama bu neticede bir hazırlık maçı. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Ofspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, "İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takıma yeni katılan oyuncular oldu. Kadromuz daha da güçlendi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp, sezon sonuna kadar iyi gidişi sürdürmek istiyoruz. Sezon sonunda da Allah'ın izniyle şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız