SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sezonu Şampiyon Tamamlayacağız"

0
Güncellendi - 2017-03-13 01:43:27
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, sezonu şampiyon olarak tamamlayacaklarını söyledi.

Ligde iyi bir gidişatlarının olduğunu dile getiren Başaran, “Çok istediğimiz bir üç puandı. Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Kazanmak ve kaybetmek futbolun doğasında var. Allaha şükürler olsun ki biz, takım olarak iyi gidiyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Başaran, futbolun bir eğlence unsuru olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Futbolda bu şampiyonluklarda gelip geçiyor. En önemlisi burada futbolda yaşanan şiddetler. Alt liglerde birçok kardeşimizin ve arkadaşlarımızın başına birçok olaylar geliyor. Bizlerde oynadık o liglerde. Daha da oynayacağız. Bu olaylar futbolculara kendilerini değersiz hissettiriyor. O yüzden Federasyonumuza ricamız var. Alt liglerdeki maçları canlı olarak versinler. Futbol gerçekten keyifli ve güzel bir oyun. Futbolu hep birlikte daha değerli hale getirebiliriz. Ama bilinçli futbolseverleri bir kenarı koyuyorum. Futbolu savaş gibi görenler kardeşlerimiz var. Futbol bir eğlence unsurudur. Keyif alalım bundan. Futbolculardan daha fazla üzülme durumları yoktur. Bizler geceleri uyuyamadığımız zamanlar oluyor. Bizimde futbolcu olarak bazı sorunlarımız oluyor. Onlara bir kenarı bırakıp, kulübümüze katkı sağlamak istiyoruz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu durumla alakalı biraz daha bilincinde olsunlar, tek isteğimiz budur.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Şu an her şey lehimize.Altımızdaki takipçiler Sivas hariç neredeyse tümü 2-3 haftadır puan kaybediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın
    0
    0
    Yanıtla