SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sezonun En İyi Futboluydu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Bilal Bülent Uçar, Cumartesi günü oynanan ve Malatyaspor’un 4-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayla ilgili olarak “Sezonun en iyi futbolunu oynadık. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz” değerlendirmesini yaptı. Uçar, Malatyaspor’un ligde sıkıntılı dönemi geride bıraktığını belirterek, kalan maçlarda da iyi futbol sergileyip güzel sonuçlar almak istediklerini söyledi.

Uçar, açıklamasında, “Samsunspor ve Kayseri Erciyes maçlarında beklenmedik yenilgiler almıştık. Bu bizi ligde bir anda sıkıntılı bir ortama sokmuştu. Futbolcularımız ve teknik kadromuz da bu sonuçlara üzülmüştü. Maç öncesi yaptığımız toplantılarda bu konu gündeme geldi. Futbolcularımız Kocaeli maçına iyi hazırlandılar ve görüldüğü gibi çok güzel bir oyunla rakibimizi 4-0 yenmeyi başardık. Kocaelispor Süper Ligi zorlayan bir ekip ama biz çok üstün oynadık. Sergilenen futbol ve alınan farklı galibiyet aslında Malatyaspor’un bu ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu göstermiştir” dedi.

Uçar, “Malatyaspor’un alınan sonuçla puan cetvelinde rahatladığını görüyoruz. Kalan maçlarımızda iyi futbol sergilemeye devam edeceğiz. Orduspor maçının hazırlıklarını Salı günü saat 16.00’da yapacağımız antrenmanla başlatıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız