SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sezonun En Zor Maçı''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maç için, Çarşamba gecesi İstanbul'a gitti ve buradaki ilk çalışmayı Perşembe günü saat 11.30'da Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde yaptı. Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın oynanacağı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın "sentetik" zemini nedeniyle, sezonun en zor maçını oynayacaklarını söyledi. Bu arada, Malatyaspor'un İstanbul'a alt yapıdan 4 oyuncu götürdüğü, bunlardan 2'sinin maç kadrosunda yeralacağı bildirildi.

"EN ZOR MAÇ.."
Teknik Direktör Kartal, Kasımpaşa maçıyla ilgili TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'a şu değerlendirmeyi yaptı:

“Çok güzel bir ortamımız var. Fenerbahçe tesislerinde antrenmanlarımızı yapıyoruz. Hafta sonu en iyi şekilde maça çıkıp kazanarak Malatya’ya dönmek istiyoruz.

Beni en çok düşündüren aynı mevkide bir oyuncunun cezalı olması. Şu an iki tane oyuncumuz var. Birine birşey olsa veya oyunda performans olarak bir değişikliğe gitsek yerine sokacağım oyuncu yok. Bana göre, bu sezonun en zorlu ve en önemli maçına çıkıyoruz. Saha dezavantajından dolayı (sahanın suni zeminli olması).. Çünkü ilk defa böyle bir sahada oynayacağımız için ben bu maçtan tedirginim. Bu nedenle en zor maç olduğunu düşünüyorum. Yoksa endişemin nedeni başka değil. Stoper mevkiinde iki tane oyuncum var. Herhangi bir oyuncu değişikliğine gitsem, girecek oyuncu yok veya sakatlansa oynatacak oyuncum yok.

Rakibimizin de eksikleri var ama onların alternatifleri var. Bizde de var ama. Alternatiflerimize birşey olduğunda onları destekleyecek oyuncumuz yok.

İstanbul’daki taraftarlarımızın sayısının fazla olması, kendi taraftarımızın desteğini alarak maça çıkmak bize moral verecek.”

ALT YAPIDAN 4 OYUNCU..
Atilla Birlik, Alper ve yeni transfer Cem Kargın'ın sarı kart cezaları nedeniyle kadroya alınmadıkları, yine 3. kaleci Emrah ve genç milli oyuncu Mustafa Olcaytu'nun İstanbul'a götürülmedikleri, buna karşın alt yapıdan Halil, Ali, Alperen ve Salih'in Kasımpaşa kafilesine dahil edildikleri, bunlardan 2'sinin maç kadrosunda yeralacağı öğrenildi.

TRANSFERİN SON GÜNÜNDE..
Öte yandan, Malatyaspor'un transferin son gününde, defans blokundaki eksikleri nedeniyle Konyaspor'dan Fırat Akkoyun ve Mardinspor'dan Mehmet Çolak'la görüştüğü, bu futbolculardan Mehmet Çolak üzerinde durulduğu, transfer için gece yarısına kadar olan sürede bir gelişme olabileceği öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız