SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sezonun İlk Gösterisi Malatya'da Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-10-23 02:14:45
Sezonun İlk Gösterisi Malatya'da Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türk oyun yazarı Güngör Dilmen'in kaleme aldığı "Midas'ın Kulakları" prömiyeri (ilk gösterisi) Malatya'da yapıldı.

Trabzon Devlet Tiyatrosunca Sabancı Kültür Merkezinde sahnelenen oyun, izleyicilerin beğenisini kazandı.

Oğuz Utku Güneş'in yönettiği oyunda, Uğur Keleş, Banu Manioğlu, Duygu Dokgöz, Yavuz Topçuoğlu, Ahmet Uzuner, Taha Mataracı, Gürkan Erarslan, Elvan Tibukoğlu, Sezgin Özcan ve Kader Sarı rol aldı.

Tiyatro oyuncusu ve Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Uğur Keleş, oyunun ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Devlet Tiyatrosu olarak seyircinin karşısında farklı eserlerle çıktıklarını söyledi.

tiyatrocuDevlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün bu yıl farklı oyunlarla oyuncuları sahneye taşıdığını belirten Keleş, "Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü bu sene farklı bir projeyle bizi sahneye getirdi. Türk eserleriyle seyircinin karşısına çıktık. Biz de Güngör Dilmen'in yazdığı, Midas'ın Kulakları adlı oyunu sahneledik. Aslında geçen sene sahnelendi, fakat bir defa oynandı. Bu sene tekrar sahneledik ve promiyeri Malatya'da yaptık." diye konuştu.

Oyunun insanın hayatta neler yaşayabileceği, başına neler gelebileceğini anlattığını belirten Keleş, "Bugün 2 oyunumuz var. Pazartesi Kahramanmaraş'a geçerek salı günü oyunumuzu sahneleyeceğiz. Sonra Gaziantep'e geçeceğiz. Daha sonra Trabzon'a döneceğiz. Turnelerimiz yurt içinde ve yurt dışında devam edecek." dedi.

AA

tiyatromidas1

tiyatromidas2

tiyatromidas3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız