SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK Malatya'da Toplandı...

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da , Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman ve Tunceli SGK İl Müdürlerinin de katıldığı bölge toplantısı yapıldı. Toplantıda Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili olarak yeni çıkan Kanunlarla ilgili gelişmeler ve sorun, çözüm önerileri görüşüldü. 
 
SGK Koordinatör İl Müdürü Metin Sümer toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal Güvenlik Kurumu taşra teşkilatının yapılanma sürecinin hızlandırılması, uygulamada birlikteliğin sağlanması, karşılaşılan sorunların çözümü, daha etkin ve kaliteli hizmet veren bir kurum olarak çıkılan bu yolda karşılaşılan sorunların görüşüldüğü, çözüm önerilerinin sunulduğu bir toplantı yaptık. Ayda bir yaptığımız ve Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman ve Tunceli illerindeki SGK Müdürlerimizin katıldığı toplantılarımızı her ay değişik bir ilimizde yapıyoruz. Malatya'nın ev sahipliğinde yaptığımız toplantıda ise özellikle Genel Sağlık Sigortası (GSS) hakkında görüştük. 2012 yılı Ocak ayı itibarıyla Genel Sağlık Sigortası tamamen Kurumumuz tarafından yürütülecektir. Bu konuda herhangi bir karmaşaya yön vermeden işlemlerin yürütülmesi hakkında Kurum olarak gerekli önlemleri aldık" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız