SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK'da Karttan Tahsilat

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödemelerini kredi kartıyla kabul etmeye başladı.

SGK Malatya İl Müdürü Metin Sümer, "Kurumumuza prim ödeme yükümlülükleri bulunanların primlerini kredi kartıyla ödemeleri hususunda 17 banka ile 06/10/2010 tarihi itibariyle anlaşma yapılmıştır. Yapılan protokoller ile bankalar, Kurumumuzca bankalara açılmış bulunan tüm tahsilat türlerinin kredi kartı kapsamında ödenmesini sağlayabileceklerdir. Prim ödeme yükümlüleri yukarıda belirtilen bankaların birinden edinmiş olduğu kredi kartıyla aynı bankanın alternatif dağıtım kanalları ( internet bankacılığı, ATM gibi) aracılığı ile gerçekleştirebilecekleri gibi, ilgili bankanın kredi kartına verecekleri otomatik ödeme talimatı ile de prim ödemelerini yapabilmektedirler. Kredi kartı ile prim ödenmesinin, banka şubesinde yapılan tüm prim tahsilatı işlemlerinden bir farkı bulunmamakta olup nakit sıkıntısı içinde bulunan prim ödeme yükümlüsüne bu şekilde kolaylık sağlanması amaçlanmıştır.

Buna göre, prim ödemelerinin kredi kartıyla yapılabileceği bankalar; Albaraka Türk Katılım Bankası, Asya Katılım Bankası, Denizbank, Finansbank, Fortisbank, ING Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Şekerbank, Türklandbank, Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, TC. Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası' dır" şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız