SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK'dan Kardeş Okula

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kardeş okul projesi çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu, öğrencileri sevindirdi.

Malatya Valiliği'nin başlattığı kardeş okul projesi çerçevesinde, özellikle kırsaldaki yaklaşık 200 okula kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının yardımı programı çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kardeş seçtiği iki okula yardım yaptı. Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürü Metin Sümer ve yardımcıları, Kuluncak ilçesine giderek, Hacıhasanlar Köyü İlköğretim Okulu ile Kızılmağara İlköğretim Okulu'na yardım yaptı. Kuluncak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğan'ın da hazır bulunduğu Hacıhasanlar Köyü İlköğretim Okulu ile Kızılmağara İlköğretim Okulu'na, gıda, giyecek, çanta ve kırtasiye yardımında bulunup, okul onarımını gerçekleştiren SGK yetkililerine teşekkür edildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Malatya İl Müdürü Metin Sümer, yardım töreninde yaptığı konuşmada, yeni öğretim yılının hayırlı olsun dileğinden sonra eğitimin önemini anlattı. Sümer, "Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın en iyi biçimde eğitim almaları, geleceğe güvenle bakabilmeleri için eğitim ve öğretim kurumlarımıza büyük görev sorumluluklar düşmektedir. Ancak bir çoğu zor koşullarda, kıt imkanlarla hizmet vermeye çalışan bu okullarımıza, kamu kurumları yöneticisi olan bizlerin imkanlarımız ölçüsünde destek olmamız şarttır. İşte bu vesileyle Valiliğimizce kardeş okul uygulaması başlatılmış ve desteğe ihtiyaç duyan okullarımız tespit edilmiştir. Bu uygulama çerçevesinde SGK mensupları olarak buradayız. Kardeş okul uygulamasına seve seve katıldık. Bu uygulama dolayısıyla okullarımızın sorunları ve eksikleri tespit edilerek giderilmesi için yoğun bir çaba sarfedilmiştir. Personelimizin desteğiyle ciddi katkılar sağlandı. Bu katkıların artarak devam etmesi, öğrencilerimizin daha çok iyi bir öğretim imkanlarına sahip olacağı bir gelecek dileğiyle, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız