SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SGK'nin Ödül Günü

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü tarafından, Malatya’da en fazla prim ödeyen ilk 10 mükellefe ve ayrıca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

SGK, tarafından Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Avşar Otel’de bir tören düzenlendi. AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende en yüksek prim ödeyen GAP Güneydoğu Tekstil A.Ş., TAHA Tekstil, GÜNTAŞ İplek A.Ş., CMC A.Ş., ULTRA EMAR (Gözde Hastanesi)A.Ş., Malatya Hayat Sağlık (Sevgi Hastanesi) A.Ş., Elit Sağlık (Özel Malatya ve Park Hastanesi) A.Ş., MAKSAN Makine A.Ş., Kavuklar Ltd., İLSAN Tekstil A.Ş. adlı firmaların yönetici ve temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilere de ödülleri verildi.

Kompozisyon dalında Nagehan Atalan (Kazım Karabekir İlköğretim Okulu) birinci, Hülya Asena Balıkçı (Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu) ikinci ve Büşra Yıldırım (100. Yıl İlköğretim Okulu) ise üçüncü oldu.

Resim dalında ise Hakan Yıldırım (Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu) birinci, Adviye Nida Yıldız (Kazım Karabekir İlköğretim Okulu) ikinci ve Ezgi Erol (Alparslan İlköğretim Okulu) ise üçüncü oldu.

Öğrencilere tam altın ve plaket verilirken, okul müdürü ve alan öğretmenlerine ise teşekkür belgesi takdim edildi.

SGK İl Müdürü Metin Sümer, törene katılan herkese teşekkür etti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, SGK yöneticilere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çalık, Doğanşehir ve Hekimhan’daki Soyal Güvenlik Kurumu birimlerinin açılışı için Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer’in de katılacağı açılış törenleri düzenleyeceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız