SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SHP'de Yeni Yönetim

A- A+ PAYLAŞ

Genel başkanlığını Hüseyin Ergün'ün yaptığı Sosyaldemokrat Halk Partisi (SHP) Malatya il yönetimi emekli işçi İbrahim Göçmen başkanlığında oluşturuldu.

Partinin yeni yönetimini kamuoyuna tanıtan Göçmen, yaptığı açıklamada “Geleceğimizi aydınlatacak güneş doğmak üzeredir hatta doğmuştur.

Karanlık bu günler karanlık örümcek kafalar, siyasetler, siyasetçiler yolsuzluklar, hırsızlıklar, peşkeş çekmeler, haksızlıklar ve her türlü anti demokratik uygulamalar ergenekonlar darbeler o karanlık batakta kalacak….

Aydınlık çağdaş hukukun üstünlüğü ve evrensel laikliğin yaşadığı yaşatıldığı bir türkiyede yaşayacağız.

Bu zafer 68 ve 78 hareketlerinin mücadelelerinin başarıya ulaşması zaferi olacak devrim şehitlerinin bu uğurda mücadele veren tüm solcuların devrim zaferi olacaktır ve bu büyük zaferi çok kısa en kısa zamanda hep beraber kutlayacağız. Bütün bunları demokratik kurallarla demokrasi anlayışımızla demokratik zeminde hayata geçireceğiz.” dedi.

SHP’nin Göçmen başkanlığındaki il yönetiminde şu isimler yeraldı:

Hüseyin Binbir, İbrahim Çakır, Aydın Yücedağ, Ali Çiçek, Cumali Canbay, Ergün Çetin, Çoşkun Özer, Kemal Kısacık Naci Kalaylı, Bülent Baştürk, Hasan Toraman ve Orhan Tanataş

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız