SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıcak Hava Bunalttı

0
Güncellendi - 2017-06-26 20:44:07
Sıcak Hava Bunalttı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son iki gündür 35 derecenin üzerinde seyreden sıcaktan bunalanlar, park ve camilere giderek serinledi.

Bölge genelinde etkili olan sıcaklıkların giderek artması nedeniyle kent merkezinde yaşayan vatandaşlar ağaçların gölgesinde dinlenmeyi tercih etti.

Bazı vatandaşlar da vakit namazlarının ardından camide kalarak klimaların altında serinlemeyi tercih etti.

ARTACAK..

Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de hava sıcaklıkları 2-4 derece yükselecek.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'ı kapsayan bölgede  havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında 2-4 derece artış beklenen bölgede, rüzgar genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bingöl'de 35, Tunceli'de 36, Elazığ ve Malatya'da 37, Adıyaman'da ise 40 dereceye ulaşması beklenen sıcak hava nedeniyle özellikle hamile kadınlar ve yaşlılar ile kalp ve solunum hastalıkları olan vatandaşlar, saat 10.00-17.00 arasında güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmamaları konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız