SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıcaklar Artınca

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:37
Sıcaklar Artınca
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sıcaktan bunalan vatandaşlar, yüzme havuzlarına akın ediyor. 

Sıcaklardan bunalanların şu günlerde en çok rağbet gösterdikleri yerler hiç şüphesiz yüzme havuzları. Yüzme havuzlarına daha çok genç ve çocuklar ilgi gösteriyor. Oruç tutanlar da özellikle hafta sonları serinlemek için havuzlara akın ediyor. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü’nün Orduzu Pınarbaşı’ndaki açık yüzme havuzu öğrenciler ve aileleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yapılan düzenlemeler ile kalitesi yükseltilerek hizmet vermeye başlayan tesislerde belirli saatlerde yüzme kursları da veriliyor. Çocuklarıyla birlikte tesislere gelen aileler yüzme havuzu ve tesis içerisindeki kafeteryalardan da faydalanabiliyor.

Sıcak yaz günlerinin yaşandığı Malatya’da, verilen hizmetin son derece önemli olduğunu ifade eden vatandaşlar, aileleri ile birlikte nezih bir ortamda yüzme havuzundan yararlanmalarını sağlayanlara teşekkür etti.

GENÇLİK HİZMETLERİ İL MÜDÜRÜ FINDIKLI: “HAVUZLAR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANILABİLİR”

Bu arada Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, olimpik açık yüzme havuzunun Eylül'ün ilk haftasına kadar açık kalacağını belirtti.

Fındıklı, havuzdan sporcuların ve vatandaşların en iyi şekilde istifade edebileceğini kaydederek, "Havuzumuzun temizliği ve kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bu anlamda vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla havuzumuzu kullanabilirler. Ayrıca haftanın 1 gününü sadece bayanlarımıza ayırdık. O gün buradaki tüm personelimiz bayanlardan oluşuyor. Havuzumuzdan herkes en iyi şekilde istifade edebilecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız