SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıcaklar Artıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimllerinde sıcaklıklar artıyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelere göre,Türkiye'nin kuzey kesimlerinde aralıklarla yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.Hava sıcaklığı, kuzey, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 artacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı, zamanla iç kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahminlere göre bölgelerde hava şöyle olacak:

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Sakarya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve doğusu (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

EGE:Parçalı ve kuzeyi çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ:Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve kuzeyi çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeyi (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas) aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kıyı kesimleri (Zonguldak, Bartın, Sinop), Düzce ve Kastamonu çevreleri ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Samsun çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan,Ağrı, Iğdır, Tunceli, Bingöl ve Muş) aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, akşam ve gece saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve az bulutlu geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız