SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiddet Gören Kadınlara Kurs

0
Güncellendi - 2018-08-15 18:21:40
Şiddet Gören Kadınlara Kurs
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme Merkezi tarafından şiddete maruz kalmış kadınlara meslek edindirme kapsamında dikiş-nakış kursu eğitimi verildi.

Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezinin de desteğiyle düzenlenen 336 saatlik kursun sonunda katılımcılara kurs bitirme belgesi verildi. Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğünde gerçekleşen törene Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Rasim Bulut, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürü Vahap Toman, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lütfü Hangün, Şiddet Önleme Merkezi Müdiresi Mukaddes Şahin ve kursiyerler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Rasim Bulut, “Kadınlarımız annemiz, kardeşimiz, evladımız, eşimiz bizlerin en değerli varlıklarıdır. Bu kapsamda şiddete maruz kalmış kadınlarımıza kendi ayakları üzerinde durabilmesi ve meslek edinmesi için Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğümüz ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezimiz işbirliği ile kadınlarımıza 336 saatlik eğitimin ardından 7 kursiyer katılım belgesi almaya hak kazandı. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürü Vahap Toman da şiddete maruz kalmış kadınların sosyal yaşama katılması için meslek edindirmenin önemine değindi.

Programın sonunda Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Rasim Bulut, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Malatya İl Müdürü Vahap Tomana ve Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lütfü Hangün’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız