SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şiddet ve Nefretle Kınıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-04-17 03:47:52
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkezi, 14 Nisan'da Malatya'da oynanan ve yarıda kalan Darendespor-Malatya İdmanyurdu maçının hakemi Kemal Dizdar ile ilgili açıklamada bulundu.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-off grubunda dördüncü haftada Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan Darendespor-Malatya İdmanyurdu karşılaşması, İdmanyurdu'nun 1-0 üstünlüğüyle devam ederken, penaltı kararı sonrası Darendesporlu oyuncular ile hakem arasında yaşanan tartışma sonrası yarıda kalmıştı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkezi, yarıda kalan mücadelenin orta hakemi Kemal Dizdar ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"14 Nisan Pazar günü Malatya da oynanan Malatya İdmanyurdu-Darendespor 1.Amatör Play-off müsabakasının 55.dakikasında müsabakayı yöneten Bölgesel Hakemimiz Kemal Dizdar, vermiş olduğu penaltı kararı sonrasında Darendespor'un futbolcusu Hüsnü Gökhan A. tarafından fiziki müdahale ve darpa maruz kalmıştır. Bu çirkin saldırıyı şiddetle ve nefret ile kınıyoruz. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz ile birlikte; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak bundan sonraki süreci yakından takip edeceğimizi ve Türk Ceza  Kanununun 6222 sayılı sporda şiddet   kanunu kapsamında tahkikat yapılması ile  alınabilecek diğer tedbirler için gerekenin yapılacağını bildiririz."

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız