SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiddetli Rüzgar Öldürdü

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:20:08
Şiddetli Rüzgar Öldürdü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, şiddetli rüzgar hayatı felç ederken, Arguvan'da rüzgar yüzünden dengesini kaybederek çatıdan düşen kadın öldü, eşi ağır yaralandı. İl merkezinde de bir apartmanın teras çatısı yoldan geçen vatandaşların üzerine uçtu, 4 kişi yaralandı.

MERKEZDE.. 

Malatya'da sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli fırtına nedeniyle İstiklal Mahallesi'nde bulunan Arıca Apartmanı'nın teras çatısı aşağıya uçtu. Bu sırada mahalleden geçen 4 kişi ile 4 otomobil, uçan teras çatısının altında kaldı.

Olayı hafif sıyrıklarla atlatan yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla, Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Teras çatısının altında kalan otomobilleri ise Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çıkardı.

RÜZGAR ÖLDÜRDÜ..

Bu arada Arguvan ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle çatıdan düşen kadın hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralandı. 

Olay, Arguvan ilçesine bağlı İçmece köyünde meydana geldi. Evin çatısını tamir etmek için çatıda bulunan Mehmet Emin (48) ve Nurhayat Olcay (45) adlı çift, şiddetli rüzgarın etkisiyle savrularak çatıdan düştüler. Nurhayat Olcay olay yerinde ölürken, eşi Mehmet Emin Olcay ise Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olcay'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLAR: Savaş BARIŞ, yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız