SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiddetli Rüzgar Zarar Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:34
Şiddetli Rüzgar Zarar Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Akşama doğru etkili olan şiddetli rüzgar Malatya'da yaralanma ve hasarlara yolaçtı. 17.00 sıralarında etkisini artıran şiddetli rüzgar sırasında, bazı semtlerde binaların çatıları uçarken, elektrik hatları koptu, elektrik kesintileri meydana geldi. Ağaç devrilmesi sonucu araçlar hasar gördü. Yeşiltepe bölgesinde, çatı uçması sonucu 3 kişinin yaralandığı haber alındı.

Akşam saatlerde aniden çıkan rüzgar nedeniyle Yeşilyurt Caddesi Kayısı Araştırma İstasyonu yanındaki çalılıklar yandı. Çalılık yangını itfaiye ekipleri söndürdü. 

Bu arada, aşırı rüzgardan Malatya Devlet Hastanesi’nin elektriği kesildi. Jeneratörler de yaklaşık bir saat devreye girmeyince hastalar mağdur oldu. Hasta yakını Turan Kinoğlu ve Nevzat Yatmankan, Devlet Hastanesi’nin elektriği kesilmesi ve  Jeneratörlerin devreye girmemesine tepki gösterdiler.

Diğer yandan, üzerine ağaç düşmesi sonucu bir kadın da Devlet Hastanesi’ne getirildi, elektrik yokluğu nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. 

Yeşiltepe Seyran  Mahallesi’nde ise ağaçlar kökünden söküldü.

Seyran  Mahallesi Muhtarı Zihni Dönmez de, aşırı rüzgar nedeniyle kökünden sökülen ağaçların araçların üzerine devrildiğin, çatıların çöktüğünü belirtti.

Çatısı çöken Gani Şahin, Mustafa Erdoğan ise, aşırı rüzgardan dolayı ağaçlarının sökülüp, çatılarının hasar gördüğünü belirtti. 

Diğer yandan Malatya Asker Hastanesi’nin çatısı da aşırı rüzgardan çöktü. 

Yeni Devlet Hastanesi'nin bulunduğu bölgedeki elektrik kesintisinin ardından hastanenin jenaratörlerinin devreye girmemesi sonucu, acil hastaların Turgut Özal Tıp Merkezi ve yakındaki özel hastanelere yönlendirildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız