SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şifa Veren Ele Vefa" Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:11:49
A- A+ PAYLAŞ

İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, “Şifa Veren Ele Vefa” Projesi ile tedavisi yapılan hastaların doktorlarını evlerinde ziyaret ettirilerek, arada bir gönül köprüsü kurulacağını söyledi.

Dr. Umay, “14 Mart Tıp Bayramı Malatya’da 1 hafta sürecek etkinliklerle kutlanacak. Sağlık Bakanlığımız 100. Yıl nedeniyle bu seneki 14 Mart Tıp Bayramını Çanakkale’de tertipledi. Her ilin sağlık camiasının büyük özverilerle hizmet vermiş olan hekimlerimizin de n katılımı ile Çanakkale’de yapıldı” dedi.

“HABER VERMEDEN EV ZİYARETİ OLACAK”

Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık Bakanlığının yeni bir uygulaması olan Şifa Veren Ele Vefa adlı bir projeye başladıklarını söyleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, “Bizler yöneticiler olarak hastalarımızı evlerinde ziyarete başlamıştık. Şifa veren ele vefa projesinde ise amacımız hastalarımızın sağlık hizmetini büyük bir özveri ile gerçekleştiren hekimlerimizi vermiş oldukları bu hizmetlerden dolayı duyduğumuz minnettarlığı dile getirmek. Burada yapacağımız şudur, bizim ev ziyareti gerçekleştireceğimiz vatandaşlarımızdan, hastalarımızdan ve uygun olan, hekimini ziyaret etmeyi kabul eden vatandaşlarımızdan bir grubunu belirleyip, onlarında rızasıyla hizmeti almış oldukları hekimlerimizi haber vermeden bir akşam evlerinde sürpriz bir şekilde ziyaret etmek” ifadelerini kaydetti.

“AMAÇ; GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK”

Dr. Umay şunları söyledi, “Amacımız sağlık hizmeti veren arkadaşlarımız ile bu hizmetten faydalanan vatandaşlarımız arasında bir gönül köprüsü kurmaktır. Onların arasındaki sevgiyi ve saygıyı geliştirmektir. İdareciler olarak bizler buna önayak olacağız.  Vatandaşlarımızın hekimlerimizin ev ziyaretlerine onlarla beraber bizde katılacağız, doktorlarımızı evlerinde ziyaret edeceğiz. Vermiş oldukları hizmetlerden dolayı onlara da vefamızı göstereceğiz.”

“160 DOKTOR ZİYARET EDİLECEK”

İl Sağlık Müdürü Nail Umay, “Şifa Veren Ele Vefa Projesi kapsamında yapacağımız planlamalar neticesinde en az 160 hekimimize bu şekilde evlerinde, kendisi tarafından tedavi edilmiş, tedavisi gerçekleştirilmiş vatandaşlarımız ile ziyaret etmektir. Amacımız 160 hekime ulaşmaktır. İnşallah daha fazlasını da yapma şansına sahip oluruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız