SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıfır Asfaltla 'Prestijli Cadde'!

A- A+ PAYLAŞ

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bildirilen Fuzuli Caddesi'nde kaldırım ve yol zemini düzenlemelerinin sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, kaldırım ve asfaltlama çalışmalarının ardından Fuzuli Caddesi'nin "prestijli cadde" olacağını söyledi.

Caddede yapılan çalışmalara ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi, doğalgaz çalışmaların bittiği cadde ve sokaklarda asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda alınan finişer sıcak asfalt serme makinesi ile daha kaliteli ve sağlam asfaltlama çalışması yapan Malatya Belediyesi, şimdi de altyapı çalışmaları biten Fuzuli Caddesi’nde kaldırım düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi Yol Asfalt Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fuzuli Caddesi’nde çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Fuzuli Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, daha önce asfalt ve kaldırımların kazılmadan üst üste yapıldığı için bazı dükkanların kaldırım seviyesinden aşağıya düştüğünü, bu sorunun giderilmesi için yolun kazılarak finişerle kaliteli asfaltın yapılacağını ve kaldırımların da aynı şekilde düzenleneceğini söyledi.

Fuzuli Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve bundan sonra altyapısı tamamlanan caddelerde asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirten Başkan Akın, “Geçtiğimiz yıl Sivas Caddesi’ni güzel bir şekilde düzenledik. Şimdi de Fuzuli caddesini düzenliyoruz. Bu çalışmalarımızı merkezden civar semtlere doğru sürdüreceğiz” dedi.

Akın “Kaldırım ve Asfaltlama çalışmaları bittiğinde Fuzuli Caddemiz, Malatyamıza yakışır, prestijli bir cadde olacak. Malatya halkına hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız