SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sigara İçin Çıktı, Gelmedi!'

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran tarım makineleri imalatçısı, römorka müşteri olan şahısla anlaşma yaptıktan sonra, kapalı alandaki sigara yasağı nedeniyle “sigara içmek için” dışarıya çıkan şahsın, römorkla birlikte kayıplara karıştığını öne sürdü ve şikayetçi oldu.

Özsan Sanayi Sitesi’nde tarım makineleri imal eden 30 yaşındaki D.A.D.”, işyerine gelen ve adının C.Ç. olduğunu söyleyen 55 yaşlarındaki bir şahsın römork almak istediğini söylediğini, şahısla konuşup anlaştıklarını, sözleşme imzaladıklarını, şahsın bir ara “sigara içmek için” dışarıya çıktığını, ancak geri dönmediğini, daha sonra yaptıkları kontrolde römorklardan birinin yerinde olmadığını saptadıklarını, bu şahıstan şüphelendiğini polise anlattı.

Polis, C.Ç. adlı şahsı ve römorku arıyor. Bu arada şahsın sözleşmede verdiği bilgilerin doğru olup olmadığı da araştırılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız