SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sığınma Evi Ürünleri

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kadın Sığınma Evi'nde kalan kadınların, Halk Eğitimi Merkezi'nin verdiği kurs sonucunda yaptıkları takılar Anneler Günü nedeniyle satışa sunuldu.

Kadın Sığınma Evi'nde kalan kadınların yaptığı takı tasarım ürünleri sergisi Malatyapark AVM'de açıldı. Anneler Günü nedeniyle açılan sergide yer alan ürünlerin satışından elde edilen gelir, takıları yapan Kadın Sığınma Evi'ndeki kadınlara teslim edilecek.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Kadın Sığınma Evi'nin 3 yıl önce açılarak hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, "Sığınma Evi'ne geldikten sonra boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve bir meslek sahibi olmaları için Halk Eğitim Merkezi'nin katkısı ile takı tasarım kursu açtık. Bu kurs sonucunda bayanların yaptığı takıları Anneler Günü nedeniyle Malatyapark AVM'de sergiledik. satılan takıların geliri, takıyı yapan bayanlara teslim edilecek" dedi.

HEM'de görevli öğretmen Dilek Dubas ise böyle bir kursu verirken bayanların ileride bir meslek sahibi olmaları ve onları hayata kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız