SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sigorta Sahteciliği!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sigorta ve iş takipçiliği yapan bazı kişilerin sahte evrakla dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle iki şahsın polis tarafından gözaltına alındıkları bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle:

"Malatya C. Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sigorta ve iş takipçiliği yapan bazı şahısların sahte evrak düzenleyerek vatandaşları dolandırdıkları bilgisi üzerine ilimizde sahte evraklar düzenleyerek vatandaşları dolandırdıkları düşünülen M.B.O ve M.I. isimli şahısların işyerlerinde İlimiz C.Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramalarda;
- Çok sayıda değişik araçlar adına sahte olarak düzenlenmiş sigorta poliçesi
- Çok sayıda değişik araçlar adına düzenlenmiş sahte Motorlu Araç Trafik ve Tescil Belgeleri
- Çok sayıda Karayolları Muayene Hologramı
- Sahte olarak düzenlenmiş Vergi Levhaları
- Sahte olarak düzenlenmiş Okul Diplomaları
- Sigorta şirketlerine ait çok sayıda boş A4 antetli kağıtlar
- Çok sayıda sigorta pulu ve doküman ele geçirilerek el konulmuştur.

Yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan şahıslar hakkında yürütülen soruşturma çok yönlü olarak devam etmekte olup, SAHTECİLİK suçundan işlem yapılan şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız