SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sigortacılar Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:18:06
Sigortacılar Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi A.Ş.(TARSİM) Malatya Bölge Müdürlüğü ve Malatya Sigorta Acenteleri Derneği işbirliği ile Malatya ilinde faaliyet gösteren acentelere yönelik tanıtım, bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenlendi. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında (MTSO) düzenlenen toplantıya Malatya Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Abdullah Duran, Malatya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Mehmet Ayhan Altunok, Tarsim Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, Bölge Müdür Yardımcısı Meriç Özdemir, Sigorta Şirketleri Bölge Müdürleri, Malatya ilinde faaliyet gösteren sigorta acenteleri ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda Tarsim Malatya Bölge Müdürü tarafından yapılan sunumda, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sisteminin işleyişi, 2015 yılında yapılan değişiklikler, mevcut uygulamalar, teminat kapsamındaki riskler, acentelerin poliçe düzenlerken dikkat etmesi gereken hususlar ve ekran uygulamaları hakkında bilgi verildi, katılımcıların soruları yanıtlandı.

Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Malatya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Mehmet Ayhan Altunok, katılımcılara teşekkür ederek, “Çiftçi ile yüze gelen muhatap en önemli muhatap guruplarından biriyiz” dedi.

Tarsim Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak ise, “2015 yılı poliçe üretim sezonumuz, Genel Şartlar, Teknik Tarife ve Talimatlarımızın Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmasından ve 31 Aralık 2015 tarihinde çıkan Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından 5 Ocak 2015 tarih itibariyle başlamış bulunmaktadır. Devlet Destekli Tarım Sigortası poliçelerinin düzenlenmesinde üretici ve yetiştiricilerimizle ilk görüşme siz değerli acenteler tarafından yapılmaktadır. Üretici ile iletişim ağımızın başlangıç noktasısınız. Sistem içerisinde poliçe düzenleme yetkisi alan acentelerimizin poliçe bitimine kadar olan süreç içerisinde etkisi çok fazladır. Düşünce ve poliçenin mükemmel olmasına karşın, dağıtım yetersizse poliçe güvensiz ve yetersiz üretilmiş olarak algılanacaktır. Acente, üretici isteklerini ve ihtiyaçlarını sigorta kanalına aktarabildiği oranda sigorta müşteri temsilciliği görevini yerine getirerek başarılı olacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız