SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sigortanın İhalesi Olur mu?''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen sigortacılar toplantısında, sigorta sektöründeki sorunlar ele alındı.

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan MTSO Başkan Vekili ve MTSO 15. grubun temsilcisi Hasan Hüseyin Erkoç, "15. grupta yer alan kuyumcu, sigortacı ve bankacılar grubunun bugün sigortacılar sektörünü topladık. Bu ilk toplantımız oluyor. Toplantıda, sigortacılık sektöründeki sorunlar ve önerileri ele alacağız" dedi.

 

Erkoç, bundan böyle sektör sektör bir araya gelerek sorunları ele alacaklarını ve çözüm önerilerini ilgili ve yetkililere ulaştıracaklarını kaydetti.

 

Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Oğuzhan Bircan da, kamu ihaleleri trafik sigortasının tarife ve talimatları hakkında bilgi verdi.

 

Zorunlu sigorta ihalelerini tenkit eden sigorta acentesi Yahya Öz ise, "Zorunlu sigortanın ihalesi olmaz. Sigortacı kendi priminden ve komisyonundan feragat edemez. Zaten araç sigortalarının ücreti bellidir. Bunun ihalesi olur mu?" şeklinde konuştu. Bilindiği gibi, bir süre önce Emniyet Müdürlüğü, araçların zorunlu trafik sigortası için ihaleyi gündeme getirmişti.

 

Sigortacılara olan güvensizliğin son yıllarda azaldığına dikkat çeken Öz, "Biz sigortacılar olarak, sigortacılara olan güveni sabote etmeyelim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız