SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıhhatli Şehirleşme Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:41:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin nöbetçi vekil halk günü uygulamasında, Malatya milletvekili Cemal Akın vatandaşların sorunlarını dinledi.

AKP il binası salonunda, il başkanı Bülent Tüfenkçi, kadın kolları başkanı Emine Akkurt ve parti yöneticileriyle birlikte nöbetçi vekil uygulaması halk günü öncesinde basın açıklaması yapan Malatya milletvekili Cemal Akın, önce Malatya’nın büyükşehir olmasına temas etti.

Malatya’nın büyükşehir olmasıyla elde edeceği avantajlardan da söz eden Cemal Akın, “Büyükşehir imkanıyla sadece Malatya merkez değil, köyleri dahi yararlanıp sıhhatli bir şehirleşme meydana getirilecek. Sıhhatli projeler üretilecek, imar çalışmaları noktasında sıhhatli şehir meydana gelecek. Büyükşehir konusunda menfi propagandalar, gelecek hizmetlerle ortadan kalkacaktır” ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun kentsel dönüşümün ne aşamada olduğunu sorması üzerine Cemal Akın, “Normal standardında devam ediyor. Bin 700 - 2 bin civarında gecekondu yerine sıhhatli apartmanlar yapılacak. Çalışmalar hız kazanarak devam edecek. Benim belediye başkanlığım dönemimde başlayan ve şu anki Belediye Başkanınız Ahmet Çakır bey tarafından büyük bir heyecan ve azimle sürdürüyor. Kentsel dönüşümle gecekondusuz, sağlıklı evler yapılacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız