SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sihirli Oyuncaklar

0
Güncellendi - 2019-05-10 02:12:14
Sihirli Oyuncaklar
A- A+ PAYLAŞ

Küçük bir oyuncak olan Nathan, su ile temas edince rengi değişen sihirli oyuncaklardan biridir. Ancak, Nathan oyuncak ustası tarafından yapılsa da, bilinmeyen bir nedenden dolayı su ile temas edince renk değiştiremez. Neden renk değiştiremediğini anlamaya çalışan Nathan, bu sırada küçük bir robot olan Timebot ile tanışır. Yeni arkadaşı ile birlikte, neden renk değiştiremediğini araştırmaya karar veren Nathan, macera dolu bir yolculuğa koyulur. Nasıl renk değiştirebileceğini öğrenmek için, yol oyunca karşısına çıkan oyuncak ve evcil hayvanlardan yardım alan Nathan, kendisini bilmediği bir dünyanın içerisinde bulur.

Yönetmen: Gary Wang

Tür: Animasyon

Yapım Yılı: 2017 (98 dk)

Vizyon Tarihi: 10 Mayıs 2019 Cuma

Senaryo: Gary Wang

Seslendirme:

Guanlin Ji, Shi Lei, Yuan Zeyu

Yapımcı Firma: Light Chaser Animation Studios

Yapım Ülkesi: Çin

Orijinal Dil: Çince

Orijinal Adı: Toys & Pets

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız