SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiir Yarışması Ödül Töreni

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:41
Şiir Yarışması Ödül Töreni
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ezcümle Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi işbirliğinde lise öğrencilerine yönelik Serbest Şiir Yarışması ödül töreni düzenlendi. 

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Edebiyat insanları edepli yapar” diyerek, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür programları ıskalamamız mülkün değil” ifadelerini kullandı. Mehmet Bulut,”Bu tür yarışmalarla çocuklarımızın yetenekleri ortaya çıkarılıyor” şeklinde konuştu.

Ezcümle Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Genel Yayın Müdürü Hüseyin Kartal ise, şiir yarışması düzenleyip, genç yetenekleri ortaya çıkarmak istediklerini ifade ederek, Ezcümle Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi hakkında bilgiler aktardı.

Şair Sanatçı Yakup Fırat’ın parçalarını seslendirdiği programda, lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ve 65 öğrencinin katıldığı Serbest Şiir Yarışması sonunda birinci olan Kernek Anadolu Lisesi Öğrencisi Yusuf Gökhan, ikinci olan Malatya İmam hatip Anadolu Lisesi Öğrencisi Yusuf Demirtaş ile üçüncülüğü elde eden Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi Öğrencisi Okan Doğan ile ilk 10’a girenlerin hediyelerini, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut,Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Boyraz, Numan Örnek, Sedat Yetiş ve Mahmut Berk ile diğer ilgili ve yetkililer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız