SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şiir Yarışması Sonuçlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:34:42
Şiir Yarışması Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi, Arguvan Kaymakamlığı ve Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve 24 Nisan'da yapılacak olan 4. Ulusal Arguvan Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen Ödüllü Şiir Yarışması sonuçlandı.

19 şiirin katıldığı yarışmada dereceye girenler şunlar:

1. "Sevdası Candan Arguvan" şiiri ve "Çırak" rumuzu ile Sn. Ümit ÇALIŞICI,

2. "Ne Çare" şiiri ve "Göl Dağı" rumuzu ile Sn. Musa ASLANTAŞ,

3. İsim belirtilmemiş şiiri ve "Kenger" rumuzu ile Sn. Murat EREN .

Organizasyon komitesinden yapılan açıklamada, "Dereceye giren katılımcıları bir kez daha tebrik ediyor; Şiir Yarışmasına ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Şiir yarışmasının ödül töreni, 4. Ulusal Arguvan Sempozyumu kapsamında 24 Nisan 2014 Perşembe günü İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir."denildi.

24 Nisan günü 13.30'da Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi salonunda sempozyum, aynı akşam 19.00'da ise Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde  6. Arguvan Türkü Günleri konseri gerçekleştirilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız