SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şikayet Oldu, Polis Müdahale Etti, Kesinti Uzadı..

A- A+ PAYLAŞ

Kız Meslek Lisesi kavşağındaki araç alt geçit çalışmaları nedeniyle Çarşamba 08.00'den Perşembe 08.00'e kadar yapılacağı "gecikmeli" duyurulan su kesintisi, kavşaktaki çalışmalar gece yarısı polise şikayet edilince ve polis çalışmayı durdurunca, bir süre aksadı. Bu arada, bölgedeki çalışmaların planlanandan uzun süreceği, su sıkıntısının Cumartesi gününü bulabileceği öğrenildi..

Araç alt geçidi çalışmaları nedeniyle; 21 Eylül Çarşamba sabah 08.00'den, 22 Eylül Perşembe 08.00'e kadar, 700'lük boru hattının vanasının kapatılacağı, bu nedenle aralarında Sanayi Sitesi'nin de bulunduğu 22 semt ve mahalleye içmesuyu verilemeyeceği, kesintiden çok kısa bir zaman, 20 dakika kadar önce basına iletilmişti.

Kız Meslek Lisesi kavşağındaki alt geçitteki çalışmalardan kaynaklanan su kesintisinin ardından, müteahhit firmanın su kesintisine neden olan işi bir an önce tamamlamak için faaliyete geçtiği, gece de çalışmaları sürdürdüğü, ancak gece yarısından sonra çalışmanın "polis uyarısıyla" durduğu için kesintinin uzadığı bilgisi basına ulaştı.

İddiaya göre; kesintiye sebep işin bir an önce bitirilmesi için çalışmalar gece yarısı da sürdürülürken, Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan gece yarısından sonra 01.00 sıralarında, çevre sakinleri adına polise yapılan ihbarda, "rahatsız" olunduğu bildirilmiş ve polise, bu duruma müdahale etmesi istenmişti. Polisin uyardığı firma, çalışmaları bunun üzerine günün erken saatlerine kadar durdurdu ve sabah tekrar çalışmalara başladı.

Bu arada müteahhit firma çalışanlarından kimilerinin gece geç saatlerdeki bu olayı, belediyenin ilgili birimlerine “ Emniyet müdürlüğünce gözaltına alındık...” şeklinde haber vermesi ile konu farklı bir boyut kazanırken, gözaltına alma olayı emniyet birimlerince doğrulanmadı “ Gözaltına alma yok sadece uyarılarak ekiplerimiz bölgeden ayrılmıştır” dendi.

Öte yandan, Kız Meslek Lisesi kavşağında içmesuyu hattını da etkileyen çalışmaların planlanandan uzun süreceği, bölgedeki içmesuyu kesintisinin Cumartesi gününü bulabileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız