SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şikayetçisiz'' Tabancayla Vurulmalar!..

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Cami civarı ile TOKİ konutlarında iki kişi tabancayla ayaklarından yaralandılar. İkisi de şikayetçi olmadılar!..

YENİ CAMİ CİVARINDA..
Önceki gece 22.00 sıralarında, Dabakhane Mahallesi Yeni Cami avlusu karşısında, T.A. adlı şahıs tabancayla ayağından vurularak yaralandı.

Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı; polise verdiği ifadede, daha önce tanıdığı A.Ç. adlı şahısla olay yerinde karşılaştıklarını, bu şahsın yeni aldığı tabancayı göstermek için namluya mermi sürdüğünü, bu sırada silahın ateş aldığını ve ayağından yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

Polis, olaydan sonra kaçan A.Ç. adlı şahsı arıyor.

KENDİNİ VURDU..
Beydağı mevkiindeki TOKİ Konutlarında da, dün gece saat 23.00 sıralarında bir silahla yaralanma olayı meydana geldi.

Sağ bacağından silahla yaralanmış olarak Devlet Hastanesi'ne getirilen M.G. adlı şahıs, polise verdiği ifadede, dedesinden kalma silahı temizlemek amacıyla sökmek isterken, içerisinde mermi bulunan silahın ateş aldığını, böylece yaralandığını söyledi.

Polis, 7.65 çaplı tabancaya el koyarken, soruşturmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız