SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şikayetçiyim..'

A- A+ PAYLAŞ

Hayvanları Koruma Federasyonu'na (HAYTAP) bağlı Can İçinde Can Ol Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği (CANHAYGODER) Malatya Şube Başkanı Filiz Yenier, Hayvan Barınağı'nda kendisine fiili ve sözlü saldırıda bulunulduğunu iddia etti.

Kendisine fiili ve sözlü saldırıda bulunulduğu gerekçesiyle Jandarma'ya şikayette bulunan Filiz Yenier, sağlık kontrolü için geldiği Malatya Devlet Hastanesi'nde, 'omzunda kızarıklık var' şeklinde rapor aldığını söyledi.

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Filiz Yenier, "Hayvan barınağına arkadaşım Filiz ile birlikte gittim. Hayvanları kayıt için eksik olanların adreslerini istedik. Adres vermediler. Hayvan Barınağı'nda görevli veteriner Sami Altaş, 'Belediyeden genelge yayınlandı, biz bir şey veremeyiz' dedi. Bunun üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Abuzer Kabakaş beyin yanına gittik. Konuyu ilettik. Abuzer bey de veteriner müdürü Sadık beye telefon açtı. Bilgileri verebileceklerini söylediler. Sadık bey de, Sami Altaş beye söylemiş. Bunun üzerine tekrar Hayvan Barınağı'na gittik. Sami Altaş bey veremeyeceğini söyledi. Defol git filan dedi. O sırada Sadık beye telefon açtım. Buna sinirlenen Sami bey, kağıdı defteri önüme fırlattı. Sobanın yanında bir demir vardı, eline demiri aldı, elinden düştü. Üstüme yürüyüp, ittirerek 2 kapı dışarı çıkardı. Şiddet ve hakaretlere uğradım. Personel de müdahale etmedi. Şoför müdahale edip , 'yapmayın' dedi. İtilip kakıldım. Şikayetçiyim" iddiasında bulundu.

Hayvan Barınağı'nda görevli veteriner Sami Altaş ise iddiaları reddettiğini belirtip, "Devlet memuruyum, daha fazla konuşmayacağım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız