SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şikayetler Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:54:40
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Ziraat Mühendisleri Odası ile birlik başkanları, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Tüfenkçi’nin önce atamayla sonra ise seçimle il başkanı olması nedeniyle hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Kayısı sezonu gelmeden üreticilere avans verilmesi için sizlerin de desteğini bekliyoruz” diyen Polatbaş, “2010 yılında kayısının dondan zarar görmesi nedeniyle üreticiye 94 milyon TL destek verilince, 4 TL olan kayısının kilosu 8 TL’ye yükselmişti. O zamanki desteğin şimdi de üreticilere verilip, üreticilere avans verilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 
AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Malatya’ya hizmet noktasında hep beraber çalışacağız. Sorunları ilgili yerlere iletme ve çözüm noktasında çabalarımız var. Kayısı’da farklı bir destek istiyorsunuz. Üreticiye sezon sonunda veya başında avans desteği verilmesini arzu ediyorsunuz. Bunu ilgili ve yetkili yerlere iletip, umut ediyoruz ki istediğimiz sonucu alırız. Hayvancılıkla ilgili sorunları da biliyoruz. Çözümü için gayret gösteriyoruz. Çiftçinin hayvanlarının değerinin altında satılmaması için de çabalarımız var. Meralarla ilgili meselelerimiz var. Meraların kiraya verilmesi güzel bir yaklaşım, ancak uygulamada yanlışlıklar olduğu belirtiliyor. Köyün gerçekten ihtiyacı var mı, yok mu, istişareden sonra, bir tutanağa bağlamak gerekiyor. O köyün ihtiyacı varsa, birinci öncelik o köye verilmesi gerekir. Meraların kiralanması uygulamasının iyi uygulanmadığı noktasında şikayetler var.Yaptığımız incelmemelerde bir takım yerlerde köylünün haklılık payı var. Köylümüzün mağdur edilememesi lazım. Siyaseti insanlara hizmet için yapıyoruz. İnsanlarımızın memnun olmadığı uygulamaya karşıyız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız