SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şike Maçlar" Unutulmuyor!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:51:21
A- A+ PAYLAŞ
Beyaz Tv ekranlarında ekrana gelen ve haftanın futbol gelişmelerinin yorumlandığı Vegol’de  gündem oluşturacak gelişmeler yaşandı.
 
2006 yılında dönemin Galatasaray yöneticisi Adnan Polat’ın Denizlispor’a teşvik primi gönderdiği iddiası yeniden masaya yattı.
 
2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı takımın Denizli’ye teşvik primi gönderdiği iddiasıyla ilgili ortaya çıkan iddianame hakkında Beyaz TV’de yayınlanan Ve Gol programında ilginç tartışmalar yaşandı.
 
Olayla ilgili dönemin Denizlispor Başkanı Ali İpek ve kaptan Yusuf Şimşek canlı yayına bağlanarak, kendilerine teşvik primi gelmediği yönündeki açıklamalarını yineledi. İkili maçın 17 dakika uzamasına neden olan sahaya konfeti atılması konusunda bir organizaasyon yapılıp yapılmadığından bilgileri olmadığını kaydetti.
 
Yusuf Şimşek oyundan çıkarken, oyuna dahil olan arkadaşına ise “15 dakika kaldı, dayanın” dediğini iddia etti.
 
-Çek oyunculara şike parası-
Daha sonra yayına bağlana bir sonraki dönemin Malatyaspor başkanı Haşim Karadağ ise, Ali İpek’le sert tartışmalara girdi ve ilginç iddialarda bulundu. Karadağ, Denizlispor cephesinden Malatyaspor’un bazı Çek oyuncularına Özcan Kore isimli şahsın aracılığıyla şike paralarının gittiğini iddia etti.
 
Bu maçta Malatyaspor’un yenilmesi durumunda Gaziantepspor kümede kalacaktı. Karadağ ve daha sonra yayına bağlanan Malatyaspor başkanı Mehmet Hanifi Selimoğlu da, dönemin TFF yöneticisi Ata Aksu’nun Gaziantepli olduğunu ve Haluk Ulusoy Federasyonu’nun ligden düşürülmelerinde parmağı olduğunu öne sürdü.
 
“Beni Şenes Erzik aradı, rahatsız oldum”
Programa daha sonra Denizlispor – Fenerbahçe maçının hakemi Selçuk Dereli bağlandı ve maçtaki uzatmaların makul olduğunu, ayrıca hakemlik adına iyi bir yönetim sergilediğini kaydetti.
 
Ancak Dereli, daha önce Ahmet Çakar’la konuştuğu bir konuyu da ilk kez açıkladı. Dereli, Fenerbahçe maçı öncesinde kendisini Şenes Erzik’in evinden arayıp başarılar dilediğini ve bunun da kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Ancak Erzik’in kendisine bir imada ve talepte bulunmadığını da vurguladı.
 
Dereli, daha sonra Erzik’in bu konuşmayı Fenerbahçeli yöneticilerin yanından yaptığını öğrendiğini ancak doğrulayamadığını belirtirken, kendisini daha önce hiçbir lig maçı öncesi aramayan Erzik’in iyi anlarda konuştuğunu ancak kötü anlarda hep sustuğunu belirterek, konuşmasını istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız