SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şike Operasyonunda 2. Dalga...

A- A+ PAYLAŞ

Bu sabah başlayan ikinci dalga operasyonda 22 kişi gözaltında. Sadri Şener'in yanısıra eski Futbol Federasyonu'nda önemli isimler Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya ile bu sezon Gençlerbirliği'den Ankaragücü'ne transfer olan Sedrar Kulbilge de gözaltında... Trabzonspor Başkanı Sadri Şener gözaltına alındı.
 
Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, burada sağlık kontrolünden geçirildi. 
 
Trabzonspor Başkanı Şener, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
 
Garaj kapısından içeri alınan Şener, burada yaptığı kısa açıklamada, "Konuyla ilgili bir bilgim yok, emniyette bana söyleyecekler" dedi.
 
LEVET KIZIL DA GÖZALTINDA 
 
Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi ve Milli Takımlar sorumlusu Mehmet Levent Kızıl gözaltına alındı.
 
Alınan bilgiye göre, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.
 
Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.
 

Özgener İfadeye Çağrıldı!
 
Eski TFF Başkanı Mahmut Özgener ifadeye çağrıldı. 
 
Şike soruşturması 2. dalgası başlarken, eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ifade vermeye çağrıldı.
 

SERDAR KULBİLGE GÖZALTINA ALINDI
 
Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge de gözaltına alındı.
 
SORUŞTURMA BEŞİKTAŞ'A DA SIÇRAYACAK İDDİASI
 
Şike soruşturmasının Beşiktaş'a da sıçrayacağı iddia edildi. Beşiktaş'ın Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın da ifade vermek üzere İstanbul 
Emniyeti'ne çağrılacağı öne sürüldü.  Serdal Adalı'nın ardından İstanbul BüyükŞehir Belediyesi'nin forvet oyuncusu İbrahim Akın'ın da ifadesine başvurulacağı kaydedildi. İkili emniyete gelmediği takdirde haklarında arama emri verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız