SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şike Soruşturmasında 3. Dalga...

A- A+ PAYLAŞ
 
Şike soruşturmasında haftalar sonra üçüncü dalga başladı. Bu sabah Fenerbahçeli yönetici Özaydınlı'nın ardından arka arkaya gözaltılar başladı.
 
Şike soruşturmasında bu sabah üçüncü dalga başladı.
 
Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Asbaşkanı Murat Özaydınlı, sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.
 
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine gelen Özaydınlı, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. İfade verdiği sırada Asbaşkanın gözaltına alındığı öğrenildi.
 
Daha sonra Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da gözaltına alındı.
 
Çetinkaya'yı İBB'li futbolcu Can Arat ve eski hakem Zafer Önder İpek izledi.
 
SENECKY VE UÇAR İFADE VERDİ
 
Futbolda şike soruşturması kapsamında Ankaragücü kalecisi Stefan Senecky ve Uğur Uçar ifade verdiği öğrenildi.
 
Başkent temsilcisinin Slovak kalecisi Senecky ve geçen sezon Galatasaray'dan transfer edilen Uğur Uçar, ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.
 
Bunun üzerine iki futbolcu da dün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a gitti. Uğur Uçar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından sabah uçakla tekrar Ankara'ya dönerek, takımının idmanına katılırken, kaleci Senecky ise sorgusunun ardından ülkesi Slovakya'ya döndü.
 
TRABZONLU ŞAKAR DA ADLİYEDE
 
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ifade vermek için Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.
 
Şakar'ın şike soruşturma kapsamında ifadesinin alınacağı öğrenildi. Nevzat Şakar, soruşturma kapsamında Atatürk Havalimanı'nda 11 Temmuz'da gözaltına alınmış, 12 Temmuz'da rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. 
 
Şakar, gözaltı süresinin dolmasının ardından 15 Temmuz'da hastaneden taburcu edilmişti.
 
Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 31 kişi tutuklanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız