SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şike Tahkikatı Malatya'nın Başvurusu Üzerine''

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Şike Tahkik Kurulu'nu, Fenerbahçe'nin değil Malatyaspor'un başvurusu üzerine kurduklarını bildirdi.

ŞİKE TAHKİK KURULU
Federasyon başkanı Ulusoy, şike tahkik kurulunu Malatyaspor’un resmi başvurusu üzerine kurduklarını söyledi.

Ulusoy, kurulun Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Malatyaspor’un yaptığı başvuru sonrası oluşturduğuna dikkati çekerek, "Kim resmi müracaat yaparsa kurarız. Aziz Yıldırım’ın sözü ile yola çıkacak değiliz. Resmi başvuru olursa ligin tamamı incelenir" diye konuştu.

HAKEMLER
Ulusoy, televizyonlarda eski futbol hakemlerin yer aldığı programlarla ilgili, RTÜK ile bir görüşme yapacaklarını, görüşmenin bu programların bir düzene sokulmasıyla alakalı olacağını söyledi.

Ulusoy, Dünya Kupası’nda görev yapan hakemleri de değerlendirirken, "Almanya’daki hakemler Türkiye’de böyle maç yönetse kan gövdeyi götürür" dedi.

LİGDE YABANCI OYUNCU KONUSU
Başkan Ulusoy, takımların kadrolarında 6 yabancı oyuncu bulundurması konusunda ısrarcı olduğunu söyledi.

Çok yabancının futbolda verimliliği sağladığına inanmadığını belirten Ulusoy, "Gelen yabancılar kaliteli olmayacaksa ne anlamı var. Yapabilsek de 6 yabancıya da bir kriter getirebilsek" diye konuştu.

MİLLİ TAKIM’IN GENÇLEŞTİRİLMESİ
Milli Takım’ın yeni yapılanmasını çok iyi bulduğunu ifade eden Ulusoy, "Almanya’daki maçlar geleceğin Milli Takımı’nı görmek açısından çok önemli" dedi.

Genç oyuncuların gelecekte Milli Takım’ı sırtlayacağını ifade eden Ulusoy, "Almanya’da birliktelik, kaynaşma ve uluslararası tecrübe sağlandı. Nihat ve Tuncay gibi oyuncular takımda ağabey durumuna geldiler. Şimdi, Milli Takım’a geri gelmek için daha çok mücadele etmek zorundalar. Bu çocukları görmemizin başka bir yolu yoktu.

Fiyatları yükselirse yükselsin. Yabancılara da 3-5 milyon avro bir kalemde verilebiliyor. Bence milli takımda yer alan genç oyuncuların fiyatlarının yükselmesinde sakınca yok" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız