SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şikede Kumpas'a Malatya'da da Gözaltı

0
Güncellendi - 2016-04-20 01:24:08
'Şikede Kumpas'a Malatya'da da Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

'Şikede Kumpas' iddialarıyla ilgili olarak Malatya dahil 28 ilde 45 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

hurriyet.com.tr'de Toygun Atilla imzasıyla yayınlanan haberde, Malatya'da gözaltına alınan şüphelinin eski bir polis memuru olduğu bilgisi yeraldı. "28 ilde dev şike kumpası operasyonu" başlığıyla yayınlanan haberde şu bilgiler yeraldı:

"Şikede kumpas iddialarına ilişkin İstanbul merkezli olmak üzere 28 ilde eş zamanlı operasyonlara başladı. Şu ana kadar hakkında gözaltı kararı bulunanlardan 45'i gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu'nun yönettiği operasyonda aralarında rektör, gazeteci, polis şefleri ve avukatların da olduğu 6'sı tutuklu 64 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu kaydedildi.

28 İLDE OPERASYON

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul merkezli Adana, Adıyaman, Ağrı, Amasya, Artvin, Bartın, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kocaeli, Malatya, Mardin, Muş, Niğde, Siirt, Sivas, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak ve Van'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

ŞU ANA KADAR 45 GÖZALTI

Operasyonda, Sivas'ta 2 polis memuru, Malatya'da eski bir polis memuru ve Şanlıurfa'da Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğünde görevli 5 polis memurunun da aralarında bulunduğu 45 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltı kararı bulunan 58 kişiden 48'inin polis, 5'inin avukat, 3'ünün gazeteci, 2'sinin de vatandaş olduğu kaydedildi."

hurriyet.com.tr'deki haberin tamamını, aşağıdaki adresten bağlanarak okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/28-ilde-dev-sike-kumpasi-operasyonu-40091045

Kaynak: hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız